,

Imatges aèries que et distingeixen de la competència a Girona

Les imatges aèries utilitzades en el món comercial no són una cosa nova, s’implementen des de fa dècades per a promoure productes, serveis i més, però cada dia sorgeixen noves maneres d’obtenir aquestes imatges o fotografies de qualitat, una de les més innovadores és l’ús de drons.

Tots els continguts multimèdia que es capturen amb l’ajuda de drons tenen un toc distintiu, és per això que les empreses que els utilitzen destaquen davant la competència.

Avantatges de la fotografia aèria amb drons

Sense cap dubte la qualitat de les imatges capturades amb drons és superior a les altres, però aquesta no és l’únic avantatge, altres beneficis d’aquestes imatges són:

  • Les imatges preses amb drons tenen una perspectiva única perquè en ser preses des de l’aire amb un aparell d’última tecnologia, ofereixen una qualitat i enfocament que des del sòl seria simplement impossible.
  • Els costos són reduïts. Durant molt de temps es van usar helicòpters per a obtenir imatges úniques des de l’aire, però el seu cost resultava elevat, els drons van abaratir aquests costos amb resultats iguals o fins a millors.
  • La precisió és un altre punt a favor; les imatges capturades amb els drons ofereixen la major precisió quant a escala i proporcions, alguna cosa que és molt útil en el món comercial.
  • El temps és un altre aspecte que val la pena destacar, no es requereixen de grans protocols per a preparar un dron per a fer la captura d’imatges, la qual cosa optimitza el temps en gran manera.
  • Si el que es busca és captar l’atenció dels clients potencials i maximitzar les vendes, incorporar les imatges amb drons a l’estratègia de màrqueting comercial és la millor alternativa.