,

Editar vídeo per reforçar missatges comercials a Girona

El màrqueting ha canviat, ja no només n’hi ha prou amb simples anuncis o tanques publicitàries perquè les empreses donin a conèixer els seus productes i serveis. Actualment, és fonamental dur a terme una efectiva estratègia de màrqueting digital i per fer-ho cal utilitzar el contingut multimèdia. I és que les imatges i vídeos són claus per arribar a més clients potencials.

Crear un contingut que resulti atractiu genera múltiples beneficis, editar vídeos de manera adequada permet reforçar els missatges comercials, en tot això, conèixer el públic, allò que pensen i volen, és fonamental.

A continuació es detallen alguns suggeriments sobre com cal crear un vídeo comercial a Girona per obtenir el resultat esperat.

Com editar un vídeo per reforçar el missatge comercial?

  • Determinar el tipus de vídeo és crucial, de fet és el primer que cal fer. Hi ha molts entre els quals es pot triar: Tutorials, FAQ vídeos, Vlog, Top 10, entrevistes, vídeo case, només per esmentar alguns exemples. En determinar el tipus de vídeo que encaixa amb lestratègia de màrqueting a seguir, sha de fer la resta de la planificació pertinent.
  • El vídeo ha d’enfocar-se en una cosa, en vendre, però no s’hi pot anar directe. El vídeo ha d’orientar-se a explicar el servei o producte i a convèncer els clients de per què és la millor alternativa decantar-se per aquest.
  • Les vendes agressives no generen resultats efectius i això va de la mà del punt anterior. Els clients perden interès quan un vídeo només s’enfoca a vendre, vendre i vendre, de manera molt directa. Per això quan s’edita un vídeo per reforçar els missatges comercials, cal tractar que el mateix generi confiança, que el comprador li vegi utilitat, trobi una resposta.