Dron H520 de Yuneec

Yuneec-Typhoon-H520

Avui dia és possible trobar una gran varietat de drons disponibles en el mercat, no obstant això un dels models més recomanables gràcies al seu excel·lent rendiment i funcionalitat és l’H520 de Yuneec, el qual és cada vegada més recomanable per a dur a terme tot tipus de treballs professionals, aquestes són algunes de les seves característiques més destacables.

Sistema d’hèlixs

Per la seva part el model H520 de Yuneec compta amb sis hèlixs, la qual cosa li permet aconseguir una gran velocitat de vol tant en desplaçament horitzontal com en descens i ascens, a més d’aconseguir una altura considerablement major al d’altres dispositius, a més aquesta característica també proporciona una major estabilitat de vol i un maneig molt més còmode.

Gràcies al seu sistema de sis hèlixs impulsat per sis motors independents capaços d’aconseguir 120 revolucions per segon, l’H520 de Yuneec és capaç de generar una velocitat de desplaçament superior als 20 m/s, així com també una velocitat de descens de 6 m/s i d’ascens de 7 m/s, a més aquest dispositiu compta amb un angle màxim de rotació de 35 graus.

Bateria

Al mateix temps el sistema del Dron H520 de Yuneec integra dos bateries 4S 5250 mAh 15,2 V LiPo. Disposa d’una autonomia d’uns 25 minuts, per la qual cosa és un dron summament recomanable, a més compta amb un carregador SC4000-4H el qual és compatible amb altres models fabricats per Yuneec.

Mides

Un altre aspecte bastant avantatjós de l’H520 de Yuneec és la seva grandària relativament compacta, el qual permet un transport còmode i ràpid, ja que aquest dispositiu compta amb unes mides de 520 x 455 x 295 mm, d’altra banda aquest dron compta amb un pes considerablement lleuger, ja que pes aproximadament 1630 grams.

Cambra

D’altra banda el model H520 de Yuneec compta amb una càmera digital E90, la qual compta amb una excel·lent resolució que els permet realitzar preses de gran qualitat des de diferents altures, al seu torn aquesta càmera també proporciona al seu operador diferents tipus de visió, incloent visió tèrmica i visió nocturna, a més és compatible amb múltiples apps de diferents categories.

A diferència d’altres drons disponibles en el mercat actual l’H520 de Yuneec és un dron dissenyat específicament per a l’ús comercial, per la qual cosa pot ser utilitzat per a funcions de vigilància, reconeixement, seguretat, ordre públic, producció de vídeos, monitoratge d’espais oberts i creació de mapes amb gran efectivitat.