,

Filmacions amb Dron Cinewhoops a Girona

Drone Cinewhood girona

El Dron Cinewhoops està dissenyat per a capturar vídeos nítids, estables i d’alta resolució, són petits i ofereixen grans possibilitats maniobrabilitat fins i tot en espais tancats, inclouen hèlixs de 3” protegides, la qual cosa els fa més segurs i estables.

En oferir un vol més lent i estable que un dron FPV de 5” convencional, el Dron Cinewhoops brinda més facilitats per a realitzar vols al voltant d’objectes i actors, a més en tenir protegides les hèlixs es poden realitzar preses pròximes amb major confiança, la qual cosa permet obtenir primers plans de gran qualitat.

Els cineastes i persones que treballen en l’àrea audiovisual troben en aquest dron una opció que s’adapta a les seves necessitats de rodatge i filmació en espais reduïts o on es presentin diversos objectes que puguin obstaculitzar l’enregistrament. Estan dissenyats per a volar a baixa velocitat, la qual cosa permet obtenir preses molt realistes i impressionants.

La menor relació potència/pes del Dron Cinewhoops respecte als drons FPV de 5”, els permet volar amb una acceleració de fins a un 40% menys, en incorporar al dron una càmera HD d’acció es pot filmar preses amb gran resolució (de 1089 p a 4K).

El valor afegit del Dron Cinewhoops és que permet obtenir imatges cinemàtiques, gràcies al seu vol controlat, lent i estable, a més pot incorporar-los cambres d’acció d’última generació com Osmo Action o GoPro.

Una dels avantatges que ofereix el Dron Cinewhoops per a realitzar preses de gran qualitat i realisme és que es pilota a través d’ulleres amb visió en primera persona (ulleres FPV, sigles en anglès de First Person View), la qual cosa permet que el pilot pugui tenir major control i precisió per a realitzar la filmació.